Kako i sam naslov kaže, na Festivalu zabavne glazbe "Melodije hrvatskog juga", Opuzen 2014. (održanom u petak 08.08.) osvojili smo Grand Prix s pjesmom "Zapuvala je bura", Saše i Katarine Jakelić.


Čestitke stižu sa svih strana! Možete primjerice pogledati članak "Dlamacija News", ali i naše facebook stranice prepunjene fotografijama i komentarima. ;-) Popratit ćemo sve festivale i spotove slikama, čim ih skupimo, pa pratite i našu Fotogaleriju.

Za pjesmu Zapuvala je bura planiramo snimiti i spot, ali do tada smo složili par sličica, te je možete poslušati na "YouTube-u"
o Glazba, aranžman i produkcija: Saša Jakelić
o Tekst: Katarina Jakelić
o Akustične i električne gitare, bas gitara, ukulele, klavijature, programiranje, bongosi, kastanjete, def: Saša Jakelić.

Nakon Opuzena, klapa se priprema za Večeri dalmatinske šansone Šibenik 2014. Nakon stotina komentara kako kao dalmatinska klapa moramo imati svoju pjesmu o Dalmaciji pripremili smo jednu, koju je napravio tim kojeg čine: Dušan Šarac, Branko Slivar i Aleksandar Valenčić. Pjesma koju nosimo u Šibenik zove se "Pričaj mi Dalmaciju".

Najljepši pozdrav!


Klapa Cambi